Webtown blog

Gondolataink cikkekbe rendszerezve

Webtown - Employer Branding Award 2019

Lázár Gábor

Webtown
Employer Branding Award 2019

A Magyar Public Relations Szövetség által meghirdetett Employer Branding Award kellően nívós megmérettetés bármely vállalat számára. A 2019-es évben folytatott tevékenységünk alapján úgy döntöttünk, beadjuk pályázatunkat és kíváncsian vártuk, hogy a Zsűri milyennek értékeli a törekvéseinket. Díjazottak lettünk, Bronz Minősítéssel jutalmazták a Webtown csapatát. Büszkék vagyunk. Köszönjük!

Egy hozzánk hasonló vállalat esetében kiemelt jelentősége van a Csapatnak.

Szerencsések vagyunk, nagyszerű kollégáink vannak, nagyszerű csapatot alkotnak.

A Webtown indulását követő években ez teljesen természetes volt, úgy bővült a stáb, hogy szinte észre sem vettük. Az összhang folyamatosan megvolt, borzasztó jó irodai légkör jellemezte a céget, mindenki mindig örömmel járt be dolgozni.

Aztán egyszer csak arra eszméltünk, hogy vagyunk már vagy 50-en az irodában.

Hatékonyak voltunk, szerettünk együtt alkotni, jó volt a csapat, de egyre nagyobb figyelmet szenteltünk annak, hogy ez így is maradjon, mert éreztük, hogy ennél a létszámnál már nem elég az organikus fejlődésre hagyatkozni, stratégiát kell alkotnunk, hogy a Webtown első 10-15 évében felépített légkört megtartsuk és az értékek megtartása mellett tovább is tudjuk fejleszteni.

Szerencsére az mindig látszott, hogy tovább kell bővülnünk, hiszen az általunk kínált szolgáltatások és a folyamatosan biztosított, agilis, hatékony munkának köszönhetően egyre több és több megkeresést kaptunk, egyre több projektet tudtunk elvállalni.

Ahhoz azonban, hogy a legjobb új munkatársakat tudjuk megtalálni és a meglévő Csapatba a lehető legegyszerűbben illeszkedhessenek be az újonnan érkezők, szükségessé vált tudatosan foglalkozni mind a meglévő munkatársak által alkotott csapat egységével, mind az új belépők felkutatásának módjával, mind pedig az integrációval.

Elkezdtünk hát tudatosan foglalkozni az Employer Branding nevű tudománnyal. 

Fontos, hogy minden munkatársunk tudja, érezze, hogy milyen nagyszerű közösségben tölti hétköznapjait, de ugyanolyan fontos, hogy ezt a nagyszerű közösséget megismertessük a munkaerőpiaccal is.

Stratégiánk alapján elkezdtük felépíteni aktivitásainkat is, majd a Magyar Public Relations Szövetség felhívására jelentkezve megmérettettük magunkat egy olyan közegben, ahol a profizmus mellett a kreativitás és a lendületesség egyaránt fontos összetevőnek bizonyult.

A 2019-es évben folytatott tevékenységünk alapján az alábbi felirattal látták el Bronz minősítésű oklevelünket:

"Példaértékű Munkáltatói Márkaépítés Díja 2019 - Kiemelkedően vonzó és felelős munkáltató"

Az arany minősítés még várat magára, de rendkívül büszkék vagyunk a Webtown Csapat minden tagjára, akik a tavalyi évben rengeteget tettek ezért a nagyszerű közösségért és a díjért!

Látjuk, hogy hol van még tér a fejlődésre, dolgozunk is tovább, hogy mindenki megtudhassa: a Webtown egy nagyszerű, profi, hatékony közösség.

A zsűri elismerését ezúton is köszönjük, biztosak vagyunk benne, hogy a 2020-as tevékenységünk alapján jövőre még szebben csillog majd az "érem" :)

Az MPRSZ sajtóközleménye itt olvasható: https://www.mprsz.hu/dijaztak-a-legutosebb-hazai-munkaltatoi-markakat/

Ha csatlakozni szeretnél a Webtown Csapatához, a https://karrier.webtown.hu oldalon bátran lépj velünk kapcsolatba!