Webtown blog

Gondolataink cikkekbe rendszerezve

Webtown -> Liferay Multinational Platinum Partner

Lázár Gábor

Webtown -> Liferay Multinational Platinum Partner

A Webtown első 10 évének egyik legnagyobb sikere volt, amikor a kelet-európai régió gyakorlatilag egyetlen Platinum fokozatú Liferay partnerévé vált. A Webtown már 15 éves, ami azt jelenti, hogy 10 éve vagyunk Liferay Partnerek. Mivel ünnepeltünk? Olvass tovább és hamar kiderül!

Az volt a kérdés, hogy mivel ünnepeltük meg a 10 éves partneri kapcsolatot a Liferay csapatával? 

Szintet léptünk. Mi mással? :)

A Liferay idén kidolgozott egy új programot, melynek első ütemébe meghívott néhány remek, hozzánk hasonlóan elhivatott vállalatot.

Egész pontosan 5 vállalatot. Nem Magyarországról, nem is Európából, hanem úgy az egész bolygóról. 5 vállalatot. Ötöt.

Ebbe az elit klubba kapott meghívót a Webtown leánysága/legénysége, mi pedig természetesen örömmel fogadtuk el a Liferay meghívását és csatlakoztunk, így mostantól a Webtown új partneri fokozata a következő: Liferay Multinational Platinum Partner.

Mutatom:

Webtown - Liferay Multinational Platinum Partner

Hogy büszkék vagyunk-e?

Nem is kicsit!

10 éve vagyunk partnerek, kb. akkor indult a Liferay Hungary, amikor elkezdtünk közösen dolgozni. Azóta ők is remek vállalatot építettek, kimagaslóan színvonalas szolgáltatást biztosítanak az ügyfelek és a partnerek számára egyaránt és szerencsére a Webtown is töretlen sikernek örvendhet már 15 éve, ráadásul egy iszonyatosan irigylésre méltóan nagyszerű csapat ügyködik azon, hogy minden ügyfelünk számára a lehető legjobb szoftvereket fejleszthessük. 

És ezek a szoftverek jelentős részben a Liferay DXP-re épülnek.

Bő 10 éve kezdtük a Liferay portálrendszerére építkező webfejlesztést. Bő 10 év tudása és tapasztalata van már csapatunknál. 

Számtalanszor bizonyították már rátermettségüket a Webtown agilis csapatát erősítő lányok és fiúk.

Ahogyan a sajtóközlemény is fogalmaz, amikor a Liferay kiválasztotta a világ negyvenvalahány országában működő, bő 200 partnere közül a Multinational Platinum Partner címre érdemes 5 partnert, a legfontosabb szempontok a technikai felkészültség volt.

Ezért is tölt el különös büszkeséggel bennünket, hogy bekerülhettünk ebbe az elit klubba.

Mint egy Oscar-gálán szokás, természetesen mi is szeretnénk köszönetet mondani ezen a fórumon is.

Köszönjük a Webtown Csapatának az elmúlt 15 év áldozatos munkáját és azt az elhivatottságot, amely által a Webtown a Liferay termékek kapcsán IS világszínvonalú szakértelmet tudhat magáénak!

Köszönjük a Liferay Csapatának, hogy a kezdetektől valóban partnerként kezeltek bennünket (pedig milyen aprók voltunk még 10 éve...) és mindenben támogatták fejlődésünket 2010 óta.

Köszönjük Ügyfeleinknek, akik az elmúlt évtizedben a Liferay termékeit választották és a fejlesztésekkel a Webtown csapatát bízták meg.

És akkor most legyen elég a múltba révedésből, tekintsünk előre!

Ezen a térképen zölddel jelöltem azokat az országokat, amelyekben most, 2020-ban aktívan jelen van a Webtown:Webtown & The World

Jelenleg ez 3 országot jelent:

  • Magyarország
  • Ausztria
  • Lengyelország

Számunkra ez már hatalmas eredmény, rendkívül boldogok vagyunk, hogy önerőből 15 év alatt sikerült ide eljutnunk!

És persze dolgoztunk már rengeteg projekten az Egyesült Államoktól kezdve Németországon, Svájcon, Oroszországon, Ausztrálián át Svédországig, de mindenki láthatja, hogy ezen a térképen rengeteg terület van még, amit nem színeztünk zöldre, mert irodát még nem nyitottunk több helyszínen.

Nos, a motiváció megvan.

Haladunk tovább, hamarosan további területeket színezhetünk zöldre ;)