Hogyan dolgozunk?

Hatékonyság és minőség mindenek felett.

Küldetésünk az internet fejlődésében lévő potenciál elérhetővé tétele partnereink számára, így támogatva őket céljaik elérésében, a társadalmunk előnyére.
Tesszük mindezt szoftverfejlesztési tudásunk, tapasztalatunk és elhivatottságunk segítségével egy olyan környezetben, ahol elsődleges érték maga a közösség, amelyben szakmailag és emberileg egyaránt otthonosan érezhetjük magunkat. 
 

Az internet fejlődése nem fog megállni!

 
Alapításunkkor, 2005-ben a Föld lakosságának alig 16%-a rendelkezett internet hozzáféréssel és kicsivel több, mint 60 millió weboldal volt számukra elérhető. Tíz évvel később már meghaladta az 1 milliárdot a weblapok száma, melyet a teljes népesség 60%-a látogatott. Ezek az adatok azóta is nőnek, ideértve annak a több, mint 20 milliárd eszköznek (telefon, tv, porszívó, autó stb.) a számát is, melyek szintén az online térben kommunikálnak.
Az internet napjainkra az információ elsődleges forrásává vált és a modern világ szinte minden tranzakciója, az automatizálás minden kifinomultabb formája elsősorban az internetre támaszkodik, társadalmunk pedig nagymértékben függ tőle. Időközben új iparágak jelentek meg, melyek tovább növelik ezt a befolyást, és tovább táplálják az internetet éltető innovációt. 
Az internet és a szoftverek fejlődése inspirációt és motivációt biztosít számunkra, hogy ennek a fejlődésnek aktív részesei lehessünk a következő évtizedekben is.

Múltunk

Egyetemista éveink alatt, a 2000-es évek elején az internet robbanásszerű növekedésének frontvonalában találhattuk magunkat. Egyetemünk és kollégiumunk élen járt az újdonságok alkalmazásában, legyen szó nagysebességű hálózatokról vagy éppen a technológiai ismeretek átadásáról. 
A baráti körünkben rejlő szakmai tudás, vállalkozói szellemiség és a tettvágy, hogy valami újat hozzunk létre, - amivel magunk és mások jövőjéért is sokat tehetünk - szerencsénkre találkozott azzal a felismeréssel, hogy az internet fejlődése fogja meghatározni a következő évtizedek ipari és gazdasági növekedését. 
A kettő együtt hívta életre ezt a szakmai és baráti közösséget, ami sok-sok év távlatából is hű tudott maradni az alapértékeihez és céljaihoz.

Jelenünk

Képesek vagyunk megújulni, ennek köszönhetően tudunk lépést tartani iparágunk fejlődésével, legyen szó technológiákról, módszertanokról vagy kulturális jellemzőkről.
A csak rövid távon előnyösnek tűnő ötletekkel, érdekekkel szemben, tudatos stratégia mentén, értékeinket megőrizve alakítjuk jövőnket és fejlesztjük tovább a Webtown közösségét.  

Büszkék vagyunk arra, hogy olyan emberekkel dolgozhatunk, akikkel bizalomra, összetartásra és szakmai felkészültségre támaszkodva alakíthatjuk ki a legjobb szoftvereket ügyfeleink számára.

Hálával és megbecsüléssel tekintünk emberi kapcsolatainkra, elismerve az erőfeszítéseiket, melyekkel a céljaink megvalósításában támogatnak minket.

Jövőnk

Az évtized végére a becslések szerint már több, mint 500 milliárd eszköz csatlakozhat az internetre, a digitalizáció iránti igény, így a szolgáltatásaink iránti kereslet is növekszik, csak lépést kell tudnunk tartani vele. 
Ennek érdekében folyamatosan fejlődnünk kell. Gyorsabban és esetenként akár nagyobb kockázatot vállalva.

Továbbra is hiszünk csapataink erősségeiben, önállóság és bizalom mentén sajátítjuk el a technológiai és szervezeti újításokat. Csapatunkra támaszkodva támogatjuk az innovációs törekvéseket. Így építjük tovább a közös jövőnket Magyarországon és külföldön egyaránt.

 

 

Referenciáink

Example Link

NN.hu

Liferay-alapú befektetés-elemző, értékesítési kalkulátorok,  rendszerintegráció és blog az NN.hu számára

Example Link

Raiffeisen Bank

Gyors és hatékony ügyfélportál Liferay-re építve - az ügyfelek kényelméért 

Example Link

K&H Bank

A K&H korábbi weblapja igazi digitális platformmá vált, személyreszabott ügyfélélményt nyújtva