Iránytű a digitális változáshoz

Küldetésünk az internet fejlődésében rejlő potenciál elérhetővé tétele.

Elemzünk, tervezünk, alkotunk. Valós problémákra kínálunk kiváló megoldásokat Partnereink és felhasználóik számára. Nem a programozás a lényeg, hanem a fejlesztés. Megoldásainkkal az online munka hatékonyabb, gyorsabb és kényelmesebb mindenki számára.
Azért dolgozunk, hogy a digitalizáció igazi élményt nyújthasson.

Több száz szoftverfejlesztési projektet tudhatunk már magunk mögött, az általunk megalkotott rendszereket emberek milliói használják elégedetten világszerte. 

Az elmúlt 19 év során hatalmas tapasztalatra tettünk szert.
  • Tudjuk, hogy mitől és hogyan lehet sikeres egy vállalat digitális transzformációja.
  • Tudjuk, hogy mitől lehet piacvezető egy vállalat a digitális térben.
  • Tudjuk, hogy hogyan lehet az ötlet megszületését követően akár 1-2 héten belül új funkciókat publikálni.
Tudjuk, hogy milyen előnyt jelent az agilitás az egyre gyorsuló világban.

Járj egy lépéssel a változás előtt!
Dolgozz együtt velünk, a Webtown csapatával!
Kapcsolat

Liferay

One platform. Endless solutions.

Example Link

Liferay DXP

A Liferay DXP a kulcs a digitális élményhez. Nem egy szimpla portálrendszer. Digital Experience Platform. Perszonalizáció, low-code / no-code funkciók, integrációs lehetőségek, tartalomkezelő és folyamatmenedzsment megoldások.

Example Link

B2B Commerce

Az ügyfélélmény és a B2B kereskedelem találkozása ez az  online e-kereskedelmi megoldás, mely a Liferay DXP funkcionalitását teszi még teljesebbé. Átlátható és hatékony kezelőfelület, integrációs megoldások sokasága és felhasználóbarát felületek jellemzik.

Example Link

Liferay Cloud

DXP-as-a-Service. A Liferay DXP gazdag funkcionalitása, a telepítési és üzemeltetési feladatok minimalizálásával. A Liferay Cloud szolgáltatása a SaaS modell segítségével teszi kényelmessé a digitalizációs megoldások bevezetését, optimalizálását

19 év tapasztalata
2005 óta azon dolgozunk, hogy az online szoftverek fejlesztésében megszerzett tudásunk által kényelmesebbé, hatékonyabbá, jobbá tegyük az emberek életét a digitális térben. Együtt fejlődünk a technológiával, hogy tapasztalatunk és tudásunk legjavát nyújthassuk minden partnerünk számára.
500+ projekt
19 év alatt rengeteg szoftverfejlesztési projektben vehettünk részt. Az egyszerű weblapoktól a portálokon és e-commerce rendszereken át, egészen a legösszetettebb egyedi fejlesztésekig,  az online szoftverek fejlesztésének minden területén bizonyítottuk csapatunk rátermettségét.
60 fős csapat
Agilis csapatok, fejlesztők, product ownerek, scrum masterek, expertek, back-office, marketing, HR... minden munkakörben a legjobb kollégákkal dolgozhatunk. Csapatunk lendülete, tudása, tapasztalata által válhattunk a szoftverfejlesztés, nemzetközileg elismert vállalatává. 

Új digitális projektet tervezel?

Keress Minket!