K&H Bank

Átadás: 2016

  • Liferay
  • Customer portal
  • Bank
  • Biztosítás

K&H Bank

A K&H Bank célja már a projekt kezdetén letisztult volt: elérhetővé kívánták tenni mindazon funkciókat, melyekre az ügyfeleiknek szükségük van a mindennapi bankolásban. Egy portált kértek, amely mindezt lehetővé teszi. Ahhoz, hogy zökkenőmentesen ültethessék át üzleti elképzeléseiket a gyakorlatba, a portál gyártó és szolgáltatási partnere ideális kombinációját kereseték. 

Az új portál személyre szabott felhasználói élményt nyújt minden kijelzőn, legyen az asztali, tablet vagy okostelefon. Kérték, hogy készítsünk egy applikációt, amely egyszerűvé teszi a számlanyitást weboldalukon keresztül. Számos további megoldás segíti az ügyfeleiket, hogy megalapozott döntést hozhassanak: mindössze a céljaikat kell kiválasztaniuk a megadott lehetőségek közül, majd a weboldalon megjelennek a kapcsolódó termékek és szolgáltatások. A legközelebbi bankfiók megtalálásában egy interaktív térkép segít, ahonnan még útvonaltervező alkalmazást is elérhetünk. 

 A K&H Bank számára a Liferay legnagyobb üzleti előnyének az bizonyul, hogy az üzleti céljaikat megkötések nélkül tudják megvalósítani.