Raiffeisen Bank

Átadás: 2018

  • Liferay
  • Customer portal
  • Bank

Raiffeisen Bank

 

 

A Raiffeisen Bank Zrt. az ügyfélportál támogatására új, korszerű tartalommenedzsment rendszert és portálkeretrendszert kívánt bevezetni. A követelemények között a WCM funkciók mellett integrációs, SEO és tartalomjóváhagyási folyamatok támogatása is szerepelt.

A bank olyan megoldást keresett, amellyel lehetővé tudja tenni a Raiffeisen banki infrastruktúrába való beillesztését, a meglévő oldal pontos másolatának elkészítését, a tartalmak migrációját és a tartalomkezelési folyamatok kialakítását.

Egy megfelelően gyors és szabványkövető megoldás született a Liferay platformon, mely lehetőséget biztosít a webes megjelenés egyszerű továbbfejlesztésére. Az oldalak felépítése és tartalma rugalmasan változtatható, ezáltal gyorsan lehet reagálni az üzleti igényekre. Az eddigi statikus tartalmakat, dinamikus megoldásokkal helyettesítették, mely elősegíti a tartalompublikáció folyamatát. 

Az új portál keretrendszer bevezetésnek nagyon fontos üzleti hozadéka volt, hogy az előre összeállított templatek és a hatékony CMS rendszer segítségével pár nap alatt, fejlesztés nélkül is képesek előállítani az online marketing tevékenységhez szükséges kampány microsite-okat.